دچار آلرژی بهاری شدید؟ این مواد غذایی را بخورید!
آفتاب نیوز :
تغییرات سبک غذایی گاهی ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی و کنترل آلرژی کمک کند. افزودن برخی غذا ها به رژیم غذایی سبب کاهش علایم مثل آبریزش بینی و چشم می شود که از جمله این مواد غذایی می توان به زنجبیل، مرکبات، زردچوبه، گوجه فرنگی، ماهی سالمون وماهی های چرب و پیاز اشاره کرد.
به طور مثال زنجبیل به کاهش علایم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک می کند، بنابراین چای زنجبیلی می تواند گزینه مناسبی برای این فصل و کنترل علایم آلرژی باشد.
در طول فصل آلرژی می توان از مرکباتی همچون پرتقال، گریپ فروت، لیوم و لیموترش نیز استفاده کرد. استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد نیز می توانند گزینه خوبی باشند. ماده فعال زردچوبه نیز که ضد التهاب شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می شود.
اگرچه هر وقت از ویتامین ث حرف می زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می آید، اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده 26درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می شود. لیکوپن در زمان پخت راحت تر در بدن جذب می شود بنابراین برای تقویت بیشتر می توان گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کرد.
نکته مهم دیگر این است که امگا 3 در ماهی می تواند مقاومت افراد را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا3 به کاهش باریک شدن راه های هوایی کمک می کند.
بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، پیاز نیز به عنوان عنصر اصلی طبخ هر غذایی و حتی بسیاری ازسالاد ها از جمله سالاد شیرازی اهمیت بالایی دارد و کورستین موجود در این ماده غذایی به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل می کند و علایم آلرژی فصلی را کاهش می دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه چنین ارزش غذایی را دارند. پخت و پز محتوای کورستین پیاز را کاهش می دهد بنابراین برای تاثیر حداکثری، خام مصرف شود.