۷۲۰ روستای آذربایجان غربی به شبکه گاز متصل شدند – خبرگزاری لاکو | اخبار ایران و جهان

۷۲۰ روستای آذربایجان غربی به شبکه گاز متصل شدند - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری لاکو یاسر رهبردین روز چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان غربی افزود: ۴۴ هزار میلیارد ریال اعتبار ما در ابلاغی ها بود که ۹۸ درصد جذب شد و ۲ درصد مانده هم اسناد خزانه ای بود که جذب نشدند.

وی در ادامه به توسعه عمرانی و زیرساختی آذربایجان غربی پرداخت و اضافه کرد: ۴۷۰ روستای استان در سه سال گذشته به اینترنت پرسرعت متصل شده اند این روستاها اغلب از روستاهای محروم بودند و این در حالی است که در ۲۰ سال پیش از آن یک هزار و ۶۱۹ روستا به اینترنت متصل شده بودند.

وی با اشاره به اینکه برای اتصال روستاهای کوهستانی به اینترنت نیازمند راه و ایجاد زیرساخت ها هستیم اظهار کرد: بیش از ۲۰ میلیارد ریال برای هر روستا در این زمینه اعتبار هزینه شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه ۷۲۰ روستای آذربایجان غربی در سه سال گذشته به شبکه گاز متصل شدند ادامه داد: تمام شهرهای استان به این شبکه متصل هستند و شهر قطور به عنوان آخرین شهر تا چند ماه آتی به شبکه گاز متصل می شود.

بازنگری طرح هادی در ۸۳۱ روستای آذربایجان غربی

رهبردین با اشاره به اینکه از جمعیت ۳.۴ میلیونی استان ۱.۴ میلیون نفر یعنی ۳۴ درصد در روستاها ساکن هستند گفت: در ۴۰۰ روستای استان آسفالت معابر به اتمام رسیده است.

وی با بیان اینکه در ۸۳۱ روستای آذربایجان غربی بازنگری طرح هادی انجام شده است افزود: این امر در راستای خانه دار شدن جوانان روستایی و حمایت از روستاییان انجام گرفته است.

رهبردین اضافه کرد: احداث ۲۸ مرکز جامع سلامت چندین پایگاه اورژانس و چندین طرح دیگر در بخش سلامت نیز نشان از اهتمام مسئولان در این زمینه بوده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به تأمین آب شرب پایدار ۲۳۱ روستا در استان در سه سال اخیر بیان کرد: آذربایجان غربی از استان های سیل خیز است که در بحث آبخوان و آبخیز داری نیاز به توجه خاصی داشت در سایه این توجهات و اقدامات هم اکنون شهرهایی مثل شوط خوی و چالدران که همواره شاهد خسارت هایی در نتیجه سیل بودند کمترین معضلات را داشتند.

لزوم تسهیل روند سرمایه گذاری در آذربایجان غربی

سرپرست استانداری آذربایجان غربی نیز در این نشست با بیان اینکه توسعه متوازن مهمترین نیاز استان در راستای محرومیت زدایی است و باید زمینه این امر مهم فراهم شود افزود: در اغلب حوزه ها امروز شاهد بهبود شاخص ها هستیم و وضع ایده آلی در استان را شاهدیم که با پیگیری های دسته جمعی حاصل شده است.

رضا ابراهیمی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی و نشاط اجتماعی اتفاقات بی نظیری در استان رخ داده و یک پویایی ویژه در دستور کار بوده است ادامه داد: در استان یک رضایتمندی نسبی در خصوص شاخص ها حاصل شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی هم در این جلسه با اشاره به لزوم تسهیل روند سرمایه گذاری در استان افزود: طولانی شدن روند صدور مجوزها توسط شهرداری در بخش میزان اشتغال فضا موجب شده تا سرمایه گذاران با مشکل در این زمینه مواجه شوند.

جواد کرمی افزود: در سرمایه گذاری های بالای پنج هزار میلیارد ریال لازم است که بعد از صدور مجوز اولیه بقیه مراحل به مرکز خدمات سرمایه گذاری منتقل شود و طرح این موضوع هم در کارگروه امور زیربنایی توسط مرکز سرمایه گذاری باشد.

نوشته های مشابه