این دو ماده مغز را جوان نگه می دارد
محققان دریافتند که خوردن غذاهای غنی از منیزیم و لوتیین می تواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد و باعث کندتر شدن روند پیری در مغز افراد بالای 55 سال می شود.
به گزارش لاکو، به نقل از ایتنا، محققان طی مطالعه ای جدید دریافتند افرادی که بصورت روزانه 550 میلی گرم منیزیم در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، در سن 55 سالگی مغزشان یک سال جوان تر از کسانی است که فقط 350 میلی گرم منیزیم در روز دریافت می کنند.
به عقیده محققان دریافت کافی منیزیم منجر به بهبود چشمگیر سلامت مغز، حفظ عملکرد شناختی و کاهش خطر یا جلوگیری از طولانی تر شدن زوال عقل در سالمندی خواهد شد. از تخمه کدو، بادام، دانه چیا، اسفناج آب پز، شاتوت، شیر سویا، بادام هندی و کره بادام زمینی به عنوان منابع غنی منیزیم یاد شده است.
محققان این مطالعه سن را در دریافت میزان منیزیم مهم دانسته و برای مردان 19 تا 30 ساله حداقل 400 میلی گرم و مردان بالای 31 سال، 420 میلی گرم منیزیم در روز را توصیه کرده اند.
برای زنان 19 تا 30 ساله نیز دریافت حداقل 310 میلی گرم و زنان بالای 31 سال، 320 میلی گرم منیزیم در روز را پیشنهاد داده اند.
دومین ماده ای که در جوان نگه داشتن مغز موثر است ماده لوتیین خواهد بود که در تقویت عملکرد بصری و شناختی از کودکی تا پیری نقش دارد. این ماده، یک کاروتنویید غنی از آنتی اکسیدان است که در سبزیجاتی با برگ های تیره، ذرت، تخم مرغ و آووکادو یافت می شود و مزایایی در زمینه عملکرد شناختی دارد.
پایان خبر لاکو