ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد

ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه ارزیابی این اداره کل از خسارت وارده به روستای امامزاده ابراهیم کامل شد, گفت: چهار تیم ارزیاب از ساعات اولیه روز گذشته در این روستا مستقر شدند و طی بازدید از تک تک واحدهای تخریب شده که با کمک روستاییان انجام شد.

به گزارش لاکو گیلان ؛ حامد دایمی درخصوص آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم اظهار کرد: تعداد واحدهای تجاری 100 درصد تخریب شده 90 واحد، احداثی مسکونی 290 واحد، تعمیری مسکونی 28 واحد و تعمیری تجاری 6 واحد است. وی افزود: پیشنهاد ما با توجه به هماهنگی های انجام شده طبق مصوبه هیات وزیران و پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور برای احداث واحدهای مسکونی 350 میلیون تومان تسهیلات و 80 میلیون تومان کمک بلاعوض است. دایمی اضافه کرد: برای تعمیری مسکونی هم 50 میلیون تومان تسهیلات، 30 میلیون تومان بلاعوض، برای احداثی تجاری 350 میلیون تومان تسهیلات و 30 میلیون تومان بلاعوض پیشنهاد می شود. مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان گفت: موضوع با اهمیت در این روستا اسکان موقت مردم است که با توجه به اسکان موقتی که هلال احمر برای برخی از مردم فراهم کرده برای افراد حادثه دیده که به صورت دایم در این روستا سکونت دارند درخواست 30 میلیون تومان بلاعوض اسکان موقت داریم تا زمانی که واحدهای آنها احداث شود. به گفته وی، در قالب کمک معیشتی برای مالکان و مستاجران نیز 50 میلیون تومان تسهیلات و 30 میلیون تومان بلاعوض پیشنهاد می شود. دایمی ادامه داد: با توجه به آتش سوزی سال 75 در قالب ماده 31 و 32، منابع طبیعی 16.5 هکتار به بنیاد مسکن واگذار کرد و بنیاد همان سال به ساکنان آن منطقه واگذار کرده است، بخش عمده ای از تخریب های صورت گرفته واگذاری هایی است که در همان سال انجام شده است.

وی یکی از مشکلات در امامزاده ابراهیم تصرفات مازاد بر واگذاری ها دانست و افزود: عملا از سمت رودخانه و کوه متصرفانی وجود دارند که باید تعیین تکلیف شوند. به گفته وی، از روز گذشته ماشین آلات این اداره کل در این روستای خسارت دیده مستقر شدند اما برای آواربرداری با محدودیت هایی مواجه هستیم، اکثر متقاضیان درخواست نقشه برداری پلاک به پلاک دارند چون با توجه به چسبندگی املاک آنها اگر آواربرداری صورت گیرد پلاک و حدود اربعه دچار مشکل خواهند شد. دایمی اظهار کرد: با توجه به مشکل مذکور اهالی اعلام کرده اند نیازی به آواربرداری نداریم چون بلوک هایی که به عنوان مرز بین 2 همسایه وجود دارد دچار آسیب می شود اتفاقی که در سال های 75 و 92 مشکلاتی به دنبال داشت ضمن اینکه دغدغه روستاییان نقشه برداری است که یک هفته تا 10 روز برای تعیین پلاک ها زمان نیاز دارد.

وی از فرمانداری و بخشداری شفت خواست نسبت به تهیه فرم های پلاکی این افراد اقدام کنند و اضافه کرد: موضوع بعدی تعیین تکلیف واحدهای بیمه شده است تا تعیین خسارت و تصویربرداری انجام شود و پس از آن نسبت به آواربرداری اقدام خواهد شد. وی تاکید کرد: مشکلات دیگری نیز در این روستا وجود دارد که باید در سازمان مدیریت بحران استان تعیین تکلیف شود. دایمی گفت: امامزاده ابراهیم از روستاهای با بافت ارزشمند بود که شهرک چوبی نامگذاری شد.

46

Related Articles