سلامت و امنیت غذایی باید در اولویت دستگاه های اجرایی قرار گیرد

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور:

سلامت و امنیت غذایی باید در اولویت دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد

دومین نشست 38 دبیرخانه سلامت دستگاه های اجرایی با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران و رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مسیولین دبیرخانه های سلامت دستگاه های اجرایی برگزار شد.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری لاکو، محمداسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در این نشست ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سید ابراهیم رییسی، حسین امیر عبداللهیان و هیات همراه در سانحه هوایی عنوان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب  فرمودند امور مربوط به سلامت مردم با جدیت بیشتر از گذشته پیگیری خواهد شد و هیچ خللی در امور مردم و کشور صورت نمی پذیرد و بر همین اساس، موضوع سلامت غذا که مهم ترین موضوع دولت مردمی می باشد در اولویت برنامه های این دبیرخانه قرار دارد.

وی اظهار داشت: تمامی دستگاه ها باید با همدلی و همفکری،  سلامت غذا را از مزرعه تا سفره در برنامه های خود قرار داده و پیشنهادات و برنامه های خود را به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارسال نمایند.

در ادامه این نشست، مهدی اسلام پناه، معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران با ابراز تاثر عمیق از شهادت آیت الله رییسی، تصریح کرد: راه خادم الرضا و رییس جمهور شهید، آیت الله سید ابراهیم رییسی را در انجام وظایف محوله بدون هیچ خللی دنبال خواهیم کرد.

زهرا عبداللهی، رییس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه و تهدیدکننده های محیطی سلامت و محیط زیست دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز ضمن تسلیت شهادت آیت الله رییسی، اظهار داشت: ایشان تنها رییس جمهوری بود که در مدت یکسال دو جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل دادند.

وی گفت: آیت الله رییسی موضوع امنیت غذایی و تامین غذای سالم و با کیفیت و ارزان را مورد تاکید قرار می دادند و طی رهنمودهای دفتر وی  که بعد از هفدهمین جلسه شورای عالی ابلاغ شد از همه سازمان ها و دستگاه ها خواسته شد اولویت برنامه هایشان در خصوص امنیت غذا و تغذیه را ارایه دهند و ماموریت دبیرخانه شورا در این خصوص اخذ و هماهنگی برنامه ها و الزامات در خصوص امنیت غذایی از دستگاه ها است تا مردم، دسترسی به غذای سالم، ارزان و کافی داشته باشند.

وی تاکید کرد: برای هدفمندی بیشتر جلسات، در هر جلسه ای یک یا دو دستگاه برنامه های اولویت دار دستگاه متبوع را در سال جاری اعلام کنند که علاوه بر اینکه سازمان های همکار در جریان قرار می گیرند دبیرخانه شورای عالی نیز حمایت ها و پیگیری های لازم را در خصوص اینکه دستگاه ها حداقل الزامات را داشته باشند انجام دهند.

در ادامه زهرا پیراوی ونک، مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن اعلام موفقیت جمهوری اسلامی ایران برای عضویت در اپک و آیلک، آن را موفقیت بسیار بزرگی عنوان کرد که بعد از سه دهه برای سازمان ملی استاندارد رقم خورده است.