پیشنهاد احیای طرح «کاد» در آموزش و پرورش – خبرگزاری لاکو | اخبار ایران و جهان

پیشنهاد احیای طرح «کاد» در آموزش و پرورش - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار لاکو مجتبی عبداللهی صبح سه شنبه در آئین افتتاح متمرکز ۱۸ پروژه آموزشی پرورشی و ورزشی استان البرز که با حضور وزیر آموزش و پرورش در مدرسه حضرت خدیجه (س) خرمدشت برگزار شد ضمن گرامیداشت سالروز شهادت محمدحسین فهمیده و هفته بسیج دانش آموزی با اشاره به همبستگی و وفاق شکل گرفته در استان گفت: همه در کنار هم تلاش می کنیم تا تحولی در حوزه آموزش و پرورش ایجاد شود.

وی با بیان اینکه با اجرای نهضت مدرسه سازی نشان دادیم که اگر اراده وجود داشته باشد و در کنار یکدیگر قرار گیریم می توانیم اقدامات بزرگی را رقم بزنیم ضمن ابراز امیدواری از تداوم این مسیر با انرژی انگیزه و توان مضاعف مطرح کرد: معلمان خود را وقف نظام کشور و جامعه و فرزندان این مرز و بوم کرده اند و با عشق علاقه و ارادت به شغل شریف ائمه اطهار (ع) در قامت آموزگار به کشور و مردم خدمت می کنند.

استاندار البرز با اشاره به جایگاه والای معلمان در کشور ما و با بیان اینکه بر اساس نظرسنجی ها این قشر محبوب ترین و با احترام ترین افراد جامعه هستند و وظیفه همه تکریم آنهاست ادامه داد: در کشور ما نیمی از خدمتگزاران دولت را کارکنان آموزش و پرورش تشکیل می دهند و به اعتقاد من آموزش و پرورش مهمترین وزارتخانه است و باید معادل تمام وزارتخانه ها برای آن وقت بگذاریم و در جهت ارتقای جایگاه معلمان تلاش کنیم.

عبداللهی همچنین با تاکید بر ضرورت تلاش برای حل مسائل و رفع نیازهای معلمان خاطرنشان کرد: اگر مشکلات این قشر را که آینده کشور و فرزندان این مرز و بوم در دستان آنهاست مطابق با جایگاه منزلت و شخصیتشان برطرف کنیم همه مشکلات حل می شوند. در این راستا باید به صورت مرتب آموزگاران را تکریم و با تمام توان به آنها ادای دین کنیم و با تمام وجود در خدمتشان باشیم.

وی البرز را آخرین استان از نظر سرانه آموزش و پرورش خواند و با بیان اینکه برای دستیابی به نرم کشوری باید ۴۳۰ مدرس در این استان ساخته شود عنوان کرد: اگر بخواهیم به وضعیت بهتر دست یابیم و در میانه های جدول استان ها قرار گیریم نیازمند ساخت حدود ۸۰۰ مدرسه هستیم. تلاش های بسیاری در حال انجام است و در حد توان در راستای نزدیک شدن به این آمار گام بر می داریم.

استاندار البرز با اشاره به رویکرد آموزش و پرورش مبنی بر ساخت مدارس فنی و حرفه ای توضیح داد: در ابتدای دوران انقلاب طرح کاد با نام شهید رجایی اجرا می شد و سرنوشت دانش آموزان دهه ۶۰ با آن تغییر کرد. در جریان این طرح دانش آموزان در دوره های مختلف موضوعات گوناگون را آموزش می دیدند که پیشنهاد می دهم این طرح احیا شود زیرا با توجه به کارکرد خوبی که دارد می تواند بازتاب خوبی داشته باشد.

نوشته های مشابه