اهمیت خویشتن داری در افطار؛ وعده شام حذف نشود

اهمیت خویشتن‌داری در افطار؛ وعده شام حذف نشود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: وعده افطار باید به اندازه ای باشد که معده برای شام هم فضای خالی داشته باشد چراکه حذف شام به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری لاکو گفت: اولین نکته مهم در افطار خویشتن داری است و باید از تندخویی بدخوری و پرخوری اجتناب کرد.

وی ادامه داد: وعده افطار باید به اندازه ای باشد که معده برای شام هم فضای خالی داشته باشد چراکه حذف شام به هیچ عنوان توصیه نمی شود. حتماً باید بعد از یک افطاری سبک بافاصله یک یا دو ساعت وعده شام میل شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: معمولاً در وعده افطار نوشیدن چای ولرم همراه با خرما یا شیره انگور توصیه می شود. از سوی دیگر افراد توجه داشته باشند که افطار نوعی عصرانه است و نباید سنگین باشد.

رضایی گفت: معده بیش از ۱۰ ساعت خالی است و نباید به یک باره حجم زیادی از مواد غذایی را دریافت کند. مصرف زیاد قند های ساده مانند شکر و زولبیا و بامیه ممکن است خطرناک و برای سلامتی مضر باشد.

وی تصریح کرد: مصرف آش سوپ و حلیم در وعده افطار باید در حجم کم باشد چرا که پرخوری باعث ترش کردن معده می شود.

نوشته های مشابه