چگونه در بایننس ثبت نام کنیم؟ راهنمای جامع و کامل برای ایرانیان

چگونه در بایننس ثبت نام کنیم؟ راهنمای جامع و کامل برای ایرانیان

چگونگی ثبت نام در بایننس

ثبت نام در بایننس، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال دنیا، کار پیچیده ای نیست و با رعایت چند نکته ساده و البته خیلی مهم، می تونید به راحتی حساب کاربری خودتون رو بسازید و وارد دنیای هیجان انگیز رمزارزها بشید.
بایننس، همون طور که احتمالاً می دونید، به قول معروف غول بازار ارزهای دیجیتاله. یه جایی که همه جور رمزارزی رو می تونید پیدا کنید و حجم معاملاتش اون قدر بالاست که خیال آدم از بابت نقدشوندگی راحت باشه. خب، با این همه خوبی، طبیعیه که خیلی ها بخوان توش حساب باز کنن. اما برای ما ایرانی ها، قضیه یه مقدار فرق داره. تحریم ها و دردسرهای مربوط بهش باعث شده که نتونیم مثل بقیه کشورها راحت ثبت نام کنیم و نیاز به رعایت یه سری نکات خاص داریم. اصلاً نگران نباشید! این مقاله دقیقاً برای همین نوشته شده تا دستتون رو بگیره و قدم به قدم، از صفر تا صد، بهتون یاد بده چطوری توی بایننس حساب باز کنید و بعدش هم بدون دردسر توش فعالیت کنید. از مهم ترین پیش نیازها گرفته تا مراحل ثبت نام و نکات امنیتی، همه رو اینجا با هم بررسی می کنیم. پس اگه آماده اید، بریم که شروع کنیم!

پیش نیازهای ضروری برای ثبت نام در بایننس: داستان ما و شما با بایننس شروع میشه!

قبل از اینکه حتی فکر ثبت نام بیفته به سرمون، باید یه سری چیزها رو آماده کنیم. این پیش نیازها، مخصوصاً برای ما که توی ایران زندگی می کنیم، حکم کلید ورود رو دارن و بدون اونا، حتی اگه موفق به ثبت نام هم بشیم، ممکنه حسابمون در آینده به مشکل بخوره. پس خیلی بهشون دقت کنید.

مهم ترین ابزار: VPN یا VPS با IP ثابت؟

اینجا دقیقاً همون جاییه که خیلی از ایرانی ها به مشکل می خورن. بایننس به دلیل تحریم ها، خدمات مستقیم به ایران ارائه نمیده. یعنی اگه با آی پی ایران بخواید وارد بشید یا ثبت نام کنید، بلافاصله شناسایی میشید و حسابتون مسدود میشه. اینجا نقش ابزارهای تغییر آی پی پررنگ میشه.

چرا به IP ثابت نیاز داریم؟ اینو جدی بگیرید!

فکر کنید هر بار که می خواید وارد بایننس بشید، آی پی شما عوض بشه و بایننس ببینه که یه بار از هلند اومدید، یه بار از کانادا و دفعه بعد از فرانسه! اینجوری سیستم امنیتی بایننس شک می کنه و فکر می کنه حساب شما هک شده یا دارید کار مشکوکی انجام میدید. نتیجه؟ حسابتون رو مسدود می کنه و ازتون احراز هویت می خواد. احراز هویتی که برای ما ایرانی ها تقریباً غیرممکنه. پس، برای جلوگیری از این دردسرها، باید حتماً از یه آی پی ثابت استفاده کنید. یعنی همیشه از یک کشور و حتی یک شهر مشخص وارد بایننس بشید.

فرق VPN و VPS چیه و کدوم برای بایننس بهتره؟

این دوتا کلمه زیاد شنیده میشه، ولی فرقشون چیه؟

  1. VPN (Virtual Private Network): وی پی ان یه تونل امن بین شما و اینترنت ایجاد می کنه و آی پی شما رو تغییر میده. اکثر وی پی ان های معمولی که ما استفاده می کنیم، آی پی ثابت ندارن و هر بار که وصل میشید، یه آی پی جدید بهتون میدن. این مدل وی پی ان ها برای بایننس اصلاً مناسب نیستن و خیلی زود شما رو به دردسر میندازن. اما بعضی از وی پی ان های پولی و معتبر هستن که سرویس آی پی ثابت ارائه میدن. اگه قصد استفاده از VPN دارید، حتماً مطمئن بشید که قابلیت آی پی ثابت داره.
  2. VPS (Virtual Private Server): وی پی اس یه سرور مجازی هست که تو یه کشور دیگه قرار داره. شما به این سرور وصل میشید و از طریق اون وارد اینترنت میشید. مزیت اصلی VPS اینه که آی پی اون همیشه ثابته و تغییر نمی کنه. به همین خاطر، VPS برای فعالیت در بایننس به شدت توصیه میشه. چون پایداری و امنیت بیشتری داره و بایننس هم شما رو به عنوان یک کاربر با هویت ثابت می شناسه.

نتیجه گیری: اگه می خواید با خیال راحت و بدون دغدغه توی بایننس فعالیت کنید، VPS با IP ثابت بهترین انتخابه. البته اگه VPS براتون گرونه یا دسترسی بهش ندارید، VPN با قابلیت آی پی ثابت هم گزینه خوبیه، اما حتماً از کیفیتش مطمئن بشید.

کدوم کشور رو انتخاب کنیم که دردسر نشه؟

اینم یه نکته خیلی مهمه! بایننس در بعضی کشورها قوانین سخت گیرانه تری داره و ممکنه احراز هویت اجباری رو حتی برای حجم معاملات کم هم اعمال کنه. مثلاً آمریکا، آلمان، هلند و چند کشور دیگه جزو این دسته اند. پس به هیچ وجه از آی پی این کشورها استفاده نکنید.
بهترین گزینه ها برای انتخاب IP، کشورهای اروپایی مثل فنلاند، لهستان، یا کشورهای شرق آسیا مثل سنگاپور هستند که هم قوانین راحت تری دارن و هم امکان احراز هویت اجباریشون کمتره. سعی کنید همیشه یک کشور رو انتخاب کنید و تا حد امکان تغییرش ندید.

از کجا VPN/VPS خوب بخریم؟

برای خرید VPS، شرکت های هاستینگ زیادی هستن که سرویس های سرور مجازی رو با لوکیشن های مختلف ارائه میدن. می تونید یه جستجوی ساده توی اینترنت انجام بدید و گزینه های مختلف رو بررسی کنید. برای VPN با آی پی ثابت هم همین طور. حتماً قبل از خرید، نظرات کاربران رو بخونید و از پشتیبانی و کیفیت سرویس مطمئن بشید.

یه ایمیل معتبر و همیشه در دسترس داشته باش!

شاید به نظرتون خیلی بدیهی بیاد، اما داشتن یه ایمیل معتبر و مهم تر از اون، دسترسی دائمی بهش، برای ثبت نام و فعالیت توی بایننس حیاتیه. بایننس تمام اطلاعات مربوط به حساب، کدهای تأیید ورود و برداشت و اطلاعیه ها رو از طریق ایمیل بهتون میفرسته. اگه دسترسی به ایمیلتون رو از دست بدید، ممکنه برای همیشه دسترسی به حسابتون توی بایننس رو هم از دست بدید.
پیشنهاد: از جیمیل (Gmail) استفاده کنید. جیمیل هم از امنیت بالایی برخورداره و هم کمتر با مشکل دریافت ایمیل های اسپم از سمت صرافی ها مواجه میشید.

Google Authenticator: بادیگارد حساب شما!

امنیت حساب کاربری توی صرافی های ارز دیجیتال حرف اول رو میزنه. بعد از رمز عبور، فعال کردن تأیید دو مرحله ای (2FA) مهم ترین قدم برای محافظت از سرمایه تونه. Google Authenticator یکی از بهترین و امن ترین روش ها برای این کاره.

چرا باید نصبش کنیم؟

این اپلیکیشن هر ۳۰ یا ۶۰ ثانیه یک بار یه کد ۶ رقمی جدید تولید می کنه. وقتی می خواید وارد حسابتون بشید یا تراکنشی انجام بدید، بایننس علاوه بر رمز عبور، این کد رو هم ازتون می خواد. این یعنی حتی اگه کسی رمز عبور شما رو هم داشته باشه، بدون دسترسی به گوشی شما و کد Google Authenticator نمی تونه وارد حسابتون بشه.

نحوه دانلود و نصب

خیلی ساده ست. می تونید از گوگل پلی (برای گوشی های اندروید) یا اپ استور (برای آیفون) اپلیکیشن Google Authenticator رو دانلود و نصب کنید. حواستون باشه که اپلیکیشن اصلی رو دانلود کنید.

با چی ثبت نام کنیم؟ گوشی یا کامپیوتر؟

برای ثبت نام توی بایننس هم می تونید از طریق وب سایتش با کامپیوتر یا لپ تاپ اقدام کنید و هم از طریق اپلیکیشن موبایلش. هر دو روش مراحل مشابهی دارن و تفاوت خاصی با هم ندارن. انتخاب با شماست که با کدوم راحت ترید.

قدم به قدم تا افتتاح حساب بایننس: راهنمای کامل ثبت نام

خب، حالا که پیش نیازها رو آماده کردید، وقتشه بریم سراغ اصل مطلب: مراحل ثبت نام توی بایننس. یادتون نره که قبل از شروع، حتماً VPN یا VPS با IP ثابتتون رو روشن کنید و از اتصال درستش مطمئن بشید.

گام اول: برویم به خانه بایننس (وب سایت رسمی)

اولین کاری که باید بکنید، اینه که وارد سایت رسمی بایننس بشید. آدرس دقیق و معتبرش اینه: binance.com.
بعد از ورود به سایت، معمولاً یه دکمه بزرگ با عنوان Register یا Sign Up رو می بینید که باید روش کلیک کنید. معمولاً این دکمه تو قسمت بالا سمت راست صفحه قرار داره.

گام دوم: اطلاعات اولیه رو وارد کن (ایمیل و رمز عبور)

بعد از کلیک روی دکمه ثبت نام، با یه صفحه جدید مواجه میشید که ازتون می خواد اطلاعات اولیه رو وارد کنید.

  1. ایمیل معتبر: تو خونه مربوط به ایمیل، همون آدرس جیمیلی رو وارد کنید که از قبل آماده کردید و بهش دسترسی دارید.
  2. رمز عبور محکم و شگفت انگیز!: اینجا باید یه رمز عبور برای خودتون انتخاب کنید. رمز عبور باید حداقل ۸ کاراکتر باشه و شامل ترکیب حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نمادها (!@#$%^&*) باشه. هرچی رمزی که انتخاب می کنید قوی تر باشه، امنیت حسابتون بیشتره. یه نکته مهم: این رمز رو تو یه جای امن یادداشت کنید و هیچ وقت به کسی نگید.
  3. تیک قبول قوانین (Terms of Service): یه تیک کوچیک هست که باید بزنید تا نشون بدید شرایط و قوانین بایننس رو قبول دارید. بهتره قبلش یه نگاهی هم بهشون بندازید.
  4. دکمه Create Personal Account: حالا وقتشه که روی این دکمه کلیک کنید و برید مرحله بعدی.

اگه از طریق اپلیکیشن موبایل اقدام می کنید، مراحل دقیقاً همینه و تفاوتی نداره.

گام سوم: پازل امنیتی رو حل کن (شما ربات نیستید!)

بعد از زدن دکمه Create Personal Account، بایننس برای اینکه مطمئن بشه شما ربات نیستید، یه پازل امنیتی ساده بهتون نشون میده. معمولاً یه قطعه پازل رو باید بکشید و تو جای خالی خودش قرار بدید. این کار خیلی راحته و فقط برای تأیید هویت انسانی شماست.

گام چهارم: ایمیلت رو تأیید کن و حسابتو فعال کن

خب، حالا که پازل رو هم رد کردید، بایننس یه کد تأیید ۶ رقمی به ایمیلی که وارد کردید میفرسته.

  1. سریع برید سراغ ایمیلتون (همون جیمیل).
  2. ایمیلی که از طرف بایننس اومده رو باز کنید (اگه پیداش نکردید، فولدر اسپم یا هرزنامه رو هم چک کنید).
  3. کد ۶ رقمی رو از اون ایمیل کپی کنید.
  4. برگردید به صفحه ثبت نام بایننس و کد رو تو کادر مربوطه وارد کنید.

به محض وارد کردن کد، حسابتون فعال میشه و پیام موفقیت آمیز فعال سازی رو می بینید. تقریباً تمومه!

گام پنجم: تأیید دو مرحله ای (2FA) رو فعال کن: امن تر از همیشه!

این مرحله شاید مهم ترین بخش بعد از ثبت نام باشه. فعال کردن تأیید دو مرحله ای برای امنیت حساب شما حیاتیه.
بعد از فعال شدن ایمیل، بایننس بهتون پیشنهاد میده که تأیید دو مرحله ای (2FA) رو فعال کنید. دو گزینه اصلی وجود داره:

  1. SMS Authentication (تأیید پیامکی): این گزینه برای ما ایرانی ها قابل استفاده نیست، چون بایننس به شماره های ایران پیامک ارسال نمی کنه. پس اینو فراموش کنید.
  2. Google Authenticator: این همون اپلیکیشنیه که تو مرحله پیش نیازها گفتیم نصبش کنید. این روش امن ترین و بهترین گزینه برای شماست.

خب، حالا بریم سراغ فعال سازی Google Authenticator:

  1. بعد از انتخاب گزینه Google Authenticator، بایننس یه صفحه بهتون نشون میده که شامل یه QR کد و یه کد ۱۶ رقمی (Secret Key) هست.
  2. نکته فوق العاده مهم: حتماً کد ۱۶ رقمی رو تو چند جای امن یادداشت کنید و نگه دارید. این کد مثل کلید پشتیبان حسابتونه. اگه گوشی تون گم بشه، خراب بشه یا اپلیکیشن Google Authenticator پاک بشه، فقط با این کد ۱۶ رقمی می تونید دوباره کدهای تأیید دو مرحله ای رو تو یه گوشی جدید فعال کنید و به حسابتون دسترسی پیدا کنید. اگه این کد رو گم کنید و دسترسی به گوشی تون هم از بین بره، ممکنه برای همیشه حسابتون رو از دست بدید و هیچ راهی برای بازیابیش نباشه. پس، این کد رو مثل جونتون حفظ کنید! می تونید روی کاغذ بنویسید و تو گاوصندوق بذارید یا تو یه فضای ابری امن ذخیره ش کنید (البته حتماً رمزگذاری شده).
  3. حالا اپلیکیشن Google Authenticator رو تو گوشی تون باز کنید. روی علامت + (اضافه کردن) بزنید و گزینه Scan a QR code رو انتخاب کنید و QR کد روی صفحه بایننس رو اسکن کنید. یا اگه نشد، گزینه Enter a setup key رو بزنید و کد ۱۶ رقمی رو به صورت دستی وارد کنید.
  4. بعد از اسکن یا وارد کردن کد، اپلیکیشن شروع به تولید کدهای ۶ رقمی می کنه که هر ۳۰ یا ۶۰ ثانیه عوض میشن.
  5. حالا برگردید به صفحه بایننس و کد ۶ رقمی فعلی که اپلیکیشن Google Authenticator بهتون نشون میده رو تو کادر مربوطه وارد کنید.

تبریک! تأیید دو مرحله ای شما با موفقیت فعال شد. حسابتون حالا امن تر از قبله و می تونید با خیال راحت وارد داشبورد کاربریتون بشید و فعالیت رو شروع کنید.

چند نکته طلایی بعد از ثبت نام و قبل از شروع فعالیت: چی به چیه؟

ثبت نام تموم شد، ولی کار تموم نشده! یه سری نکات هست که اگه رعایتشون نکنید، ممکنه تمام زحماتتون هدر بره. این نکات هم مربوط به امنیت حساب و هم مربوط به نحوه فعالیت شما در بایننس، مخصوصاً به عنوان یه ایرانی، میشه.

احراز هویت (KYC) برای ما ایرانی ها: قضیه از چه قراره؟

احراز هویت (KYC یا Know Your Customer) یه فرآیندیه که صرافی ها برای شناسایی مشتریانشون و جلوگیری از پولشویی انجام میدن. اکثر صرافی ها، از جمله بایننس، برای افزایش سقف برداشت و معاملات یا دسترسی به تمام امکانات، ازتون احراز هویت می خوان. اما برای ما ایرانی ها، این قضیه یه داستان دیگه داره.

معاملات زیر ۲ بیت کوین (لزوم عدم احراز هویت)

خوشبختانه، بایننس برای حساب هایی که احراز هویت نشدن، یه سقف برداشت روزانه داره که در حال حاضر حدود ۰.۰۶ بیت کوین (معادل تقریباً ۲ هزار دلار با قیمت فعلی بیت کوین) در روزه. این یعنی اگه حجم معاملات و برداشت های شما تو ۲۴ ساعت، کمتر از این مقدار باشه، نیازی به احراز هویت نیست و می تونید بدون دردسر با همون حساب احراز نشده کار کنید. این میزان برای خیلی از کاربران مبتدی و حتی متوسط کافیه.

خطر احراز هویت با مدارک جعلی (هشدار جدی)

یه عده به هوای اینکه بتونن احراز هویت کنن و سقف برداشتشون رو بالا ببرن، میرن سراغ خرید مدارک جعلی، هویت های فیک یا حتی هویت افراد دیگه. این کار به شدت خطرناکه! بایننس سیستم های تشخیص هویت بسیار پیشرفته ای داره و اگه متوجه بشه که از مدارک جعلی استفاده کردید، بدون هیچ اخطاری حسابتون رو مسدود می کنه و تمام دارایی هاتون رو بلوکه می کنه. در این صورت، هیچ کاری نمی تونید بکنید و سرمایه تون برای همیشه از دست میره. پس، این ریسک رو به جون نخرید.

هیچ وقت برای احراز هویت در بایننس از مدارک جعلی، فیک یا هویت افراد دیگر استفاده نکنید. ریسک از دست دادن کل دارایی هاتون خیلی بالاست و این کار اصلاً ارزشش رو نداره.

راه حل های جایگزین برای معاملات بزرگ (صرافی های غیرمتمرکز/داخلی)

اگه حجم معاملات شما زیاده و نیاز به سقف برداشت بالاتری دارید، بهترین راه اینه که از صرافی های غیرمتمرکز (DEX) استفاده کنید که نیازی به احراز هویت ندارن، یا بخشی از معاملاتتون رو از طریق صرافی های ایرانی انجام بدید. اینجوری ریسک کمتری متحمل میشید.

مدیریت IP و VPN/VPS: یه آی پی برای همیشه!

این نکته رو بارها تکرار می کنیم چون خیلی مهمه:

  1. همیشه از یک IP ثابت و مشخص استفاده کنید: هر بار که وارد بایننس میشید، مطمئن بشید که همون VPN یا VPS قبلی رو با همون کشور و شهر قبلی فعال کردید.
  2. جلوگیری از تغییر مکرر IP یا کشور محل اتصال: اگه بایننس ببینه شما امروز از فنلاند وصل شدید و فردا از سنگاپور، یا همین طور مدام آی پی تون تغییر می کنه (مثل کاری که VPNهای رایگان یا معمولی انجام میدن)، شک می کنه و حسابتون رو برای بررسی بیشتر قفل می کنه. این یعنی دردسر و درخواست احراز هویت. پس آی پی رو ثابت نگه دارید.

امنیت حساب کاربری: خودت رو از هکرها دور کن!

بایننس صرافی بزرگیه، اما مسئولیت امنیت حساب کاربری در نهایت با خود شماست.

  1. استفاده از رمز عبور قوی و منحصربه فرد برای بایننس: رمز عبور بایننس نباید شبیه رمز عبور ایمیل یا بقیه سایت هاتون باشه. یه رمز قوی و مخصوص برای بایننس بسازید.
  2. فعال نگه داشتن 2FA: تأیید دو مرحله ای رو همیشه فعال نگه دارید. این لایه امنیتی، محافظ اصلی حساب شماست.
  3. پشتیبان گیری از تمامی کدهای امنیتی و اطلاعات ورود: همون کد ۱۶ رقمی Google Authenticator رو که گفتیم تو چند جای امن یادداشت کنید. رمز عبور و سایر اطلاعات مهم رو هم همین طور. این پشتیبان گیری، راه نجات شما در مواقع اضطراریه.
  4. مراقب فیشینگ باشید: هیچ وقت روی لینک هایی که از طریق ایمیل های مشکوک یا پیامک های ناشناس براتون میاد کلیک نکنید. همیشه آدرس binance.com رو تو مرورگرتون تایپ کنید و مستقیم وارد سایت بشید. هکرها از طریق صفحات فیشینگ شبیه به بایننس، سعی می کنن اطلاعات ورود شما رو بدزدن.

یه نگاه کلی به محیط بایننس: اینا چی ان تو بایننس؟

بعد از اینکه وارد حساب کاربری تون شدید، ممکنه با محیط گسترده ای روبرو بشید که اولش کمی گیج کننده به نظر بیاد. نگران نباشید، کم کم دستتون میاد.

  1. داشبورد (Dashboard): اینجا یه نمای کلی از حسابتون، دارایی هاتون و اعلان ها رو می بینید.
  2. کیف پول (Wallet): این بخش خیلی مهمه. اینجا می تونید دارایی های کریپتوی خودتون رو ببینید، واریز و برداشت کنید و وضعیت هر کدوم رو چک کنید.
  3. بخش Trade یا Convert: برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال از این بخش ها استفاده میشه. بخش Convert ساده تره و برای تبدیل سریع یه ارز به ارز دیگه استفاده میشه، در حالی که بخش Trade امکانات حرفه ای تری برای معاملات (مثل لیمیت اوردر و استاپ لاس) داره.

توصیه می کنم بعد از ثبت نام، یه گشت و گذار کلی توی بخش های مختلف بایننس بزنید تا با محیطش آشنا بشید. ویدئوهای آموزشی زیادی هم هستن که می تونن کمکتون کنن.

نتیجه گیری: با خیال راحت تو بایننس معامله کن!

خب، دیدید که ثبت نام توی بایننس برای ما ایرانی ها هم با رعایت یه سری نکات خاص و مهم، اصلاً کار نشدنی نیست. کافیه قدم به قدم پیش برید، به نکات امنیتی، مخصوصاً استفاده از VPN/VPS با IP ثابت و فعال سازی تأیید دو مرحله ای، حسابی توجه کنید. یادتون باشه که بایننس یه ابزار قدرتمنده برای ورود به دنیای ارزهای دیجیتال، اما مسئولیت حفظ امنیت حساب و دارایی هاتون به عهده خود شماست.

بازار ارزهای دیجیتال یه بازار هیجان انگیز و پر از فرصته، اما همون قدر هم می تونه ریسک داشته باشه. پس قبل از هر کاری، حتماً اطلاعاتتون رو کامل کنید و با چشم باز وارد این بازار بشید. امیدواریم این راهنمای جامع بهتون کمک کرده باشه که با خیال راحت و بدون دغدغه، حساب بایننس خودتون رو بسازید و قدم در مسیر سرمایه گذاری توی دنیای کریپتوکارنسی بذارید. موفق باشید!

نوشته های مشابه