خوردن صبحانه از افسردگی جلوگیری می کند

در گفت وگو با لاکو:

خوردن صبحانه از افسردگی جلوگیری می‌کند

کارشناس تغذیه: حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می شود. اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شد.

روح الله سراجی در گفت وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری لاکو؛ گفت: سلامت روان یکی از اصلی ترین مسایل سلامت جهانی است که با چندین بیماری مهم دیگر از جمله بیماری های قلبی – عروقی و سکته مغزی در ارتباط می باشد همچنین مصرف صبحانه به عنوان عضو جدایی ناپذیر از عادات غذایی سالم در نظر گرفته می شود.

سراجی گفت: مصرف منظم صبحانه به دلیل اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه های سنی توصیه می شود.

کارشناس تغذیه تصریح کرد: نتایج مطالعات حاکی از آن است که حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می شود.همچنین اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شد.

سراجی ادامه داد: افرادی که صبحانه با ارزش غذایی بالاتر، شامل غلات کامل و محصولات لبنی را مصرف می کردند. امتیاز بالاتر در مورد کیفیت زندگی و امتیاز کمتر در ارتباط با افسردگی و بیماری های روانی در مقایسه با افراد دریافت کننده صبحانه با کیفیت پایین کسب نمودند.

وی افزود: در نهایت توصیه ما مصرف صبحانه منظم صبحانه مغذی که شامل غلات کامل و محصولات لبنی و پروتیینی است که در کاهش اختلالات روانی مانند استرس، افسردگی و پریشانی موثر بوده و منجر به بهبود سلامت روان افراد جامعه می گردد.